Winterkoningin (NL)


      95_hifi
      Winterkoningin320

Laatste opname was een update van een huiskamer oefen-opname 300 jaar terug maar deze oefen-opname is nog steeds leuk om te horen hoe een song in een andere tijd nog steeds overeind blijft – deze Winterkoningin kunnen ze over 100 jaar nog wel een keertje updaten 🙂

je bevriest als ik vlam
nee je steekt niets aan
ik vind bij jou alleen maar winters
en jou kilte dringt in mij
voorbij, het is voorbij

ik kan niet leven met een…
Winterkoningin

Je verkiest de lucht grijs
het noordpoolse is jouw paradijs
ik ga op zoek naar iemand zomers
o ja zeg je nog wel doeg
genoeg, ik heb genoeg

je kniest als ik lach
net alsof ik dat niet doen mag
net als de sfeer van de seizoenen
dringt jouw sfeer door in mij
voorbij, het is voorbij
genoeg, ik heb genoeg

Winterkoningin
Johnny Hoeve

 

Updated: November 30, 2021 — 1:56 am