De Brom Van Nederland


De Brom Van Nederland – Muziek & Tekst: Johnny Hoeve


Geluidsoverlast in de vorm van een brom in mijn eigen omgeving – rondom en in de homestudio, elke muzikant moet weten hoe frustrerend dat kan zijn! – inspireerde mij om zelf maar eens een liedje te proberen dat hierover gaat. Ik kwam daarna een artikel tegen dat zich ook het waarom afvraagt van deze brom. Er is veel onbegrip op dit gebied en het probleem moet zeker meer aandacht krijgen. Wellicht is dit liedje een eerste aanzet daartoe. Misschien dat 1 of andere cabaretier er iets mee kan aanvangen… ‘k wil maar zeggen: een popsong is het niet, een cabaretliedje misschien wel…

MEMO: Het Bromlied heeft inmiddels een Youtube-clip. Mijn verzoek is dan ook om die link te gebruiken voor eventuele sharing en commentaar. Deze pagina op mijn homepage zal dan wel aanblijven maar de Youtube-clip is nu belangrijker. Dus: Klik door naar Youtube – de clip toont daar wat beter ook – en help wat mee om dit probleem van geluidsoverlast bekender te maken door te sharen. Bedankt! – Johnny


 

Updated: July 5, 2021 — 11:16 pm