The Bedroom Recordings | Nederlandstalig

 


De playlist hier is waarschijnlijk alleen interessant voor familie & mijzelf maar het geeft tesamen met de andere opnames van dit Song Archief wel een aardig beeld hoe de songwriting zich ontwikkeld heeft – van het begin (de Bedroom Recordings) tot aan de digitale homestudio van tegenwoordig. Alles van deze playlist hieronder klinkt volkomen gedateerd maar wie weet geeft het toch hier en daar wat ideetjes. Zie maar.

De engelstalige Bedroom Recordings vind je hier. De Early Years Recordings – opgenomen in een later stadium met betere apparatuur – hebben eveneens een playlist. De meer recente homestudio recordings vindt je per titele verspreid over deze pagina´s van het Grote Song Archief.

NOOT: dit was de periode voordat er sprake was van Doe Maar en de nederpop die zeker voor de teksten en de muziek stijl een verandering hebben gegegeven. Ik ben zelf ook toen anders gaan liedschrijven maar dat was nog niet het geval in deze beginperiode. Tevens waren er eigenlijk in die tijd plannen om meer de cabaret richting op te gaan, solo, er was nog geen sprake van een band. Wellicht verklaart dat de stijl van deze zeer vroege songs.

 


Updated: July 18, 2023 — 3:41 am