Waar gebeurd volgens geheime documenten pas sinds kort ge-declassificeerd

Dane Wayler, superman, detective en redder van de wereld, is in dienst bij de Blauwe Knikker, een organisatie die zich ten doel heeft gesteld om de planeet te vrijwaren van verschrikkingen. Onlangs kreeg hij de belangrijke missie om te achterhalen waarom koffiebonen tegenwoordig zo’n vreemde thee-achtige smaak hebben gekregen. Gelukkig werd hij bijgestaan door niemand minder dan Socrates, de beroemde Griekse filosoof, die tegenwoordig zijn grootste hobby heeft gevonden in het ontwikkelen van nieuwe spelletjes.

Deze missie bracht het tweetal naar Afrika, waar de koffiebonenteelt rampzalig was geworden. Dane Wayler begon zijn onderzoek en al snel ontdekte hij dat de Chinezen verantwoordelijk waren voor de verandering in smaak. Het bleek dat zij op mysterieuze wijze de koffiebonen hadden weten te beïnvloeden, waardoor ze de thee-achtige smaak kregen. Geschokt door deze ontdekking werden Dane en Socrates gevangen genomen en met een raket de ruimte in geschoten.

Maar wonder boven wonder slaagde Dane erin om terug te keren naar de aarde, waar hij samen met Socrates in Brazilië landde. Daar zetten ze hun onderzoek voort en ontdekten ze geheime laboratoria waar er werd geknoeid met de koffiebonen. Het werd steeds duidelijker dat er een grootschalige operatie gaande was om de koffiebonen te veranderen van smaak.

Uiteindelijk kwamen ze erachter dat de hoofdverantwoordelijke voor deze operatie zich bevond in de achterbuurten van Londen, Engeland. Vastberaden om de waarheid aan het licht te brengen, begaven Dane en Socrates zich naar deze geheime locatie. Daar werden ze geconfronteerd met een uitgebreid netwerk van individuen die betrokken waren bij het veranderen van de koffiesmaak.

Met behulp van hun slimheid en vastberadenheid slaagden Dane en Socrates erin om de hele operatie op te rollen. De organisatie werd ontmanteld en de koffiebonen begonnen al snel weer te smaken zoals ze horen te smaken: naar koffie. Het was een opluchting voor koffieliefhebbers over de hele wereld.

Dane Wayler en Socrates keerden triomfantelijk terug naar de Blauwe Knikker, waar ze werden geprezen voor hun moed en doorzettingsvermogen. Hun missie om de planeet te behoeden voor verschrikkingen was weer een succesvol hoofdstuk geworden. Met hun vastberadenheid en slimme aanpak hadden ze de koffiebonen gered en ervoor gezorgd dat ze weer de vertrouwde smaak hadden. De wereld kon weer genieten van een heerlijk kopje koffie, zonder de vreemde thee-achtige nasmaak.