Geschiedenis Muziek

ontdekkingsreisje door de klassieke muziekgeschiedenis met informatie, videos,, flipboekjes & heel veel Spotify muziek

Blog

Mozaiek Muziek Geschiedenis

Vond deze nog ergens opgeslagen… Deze serie van 6 delen Mozaiek Muziek Geschiedenis was feitelijk hoe dit project van de geschiedenis van de muziek is begonnen. De bedoeling was om deze 6-delige serie boeken te scannen en ze opnieuw te editen in PDF-bestanden met veel meer graphics en heel, heel veel Spotify links. Ik ben een heel eind daar al mee gevorderd maar alleen Deel 6 lijkt enigszins geschikt om online te laten zien. Bij deze…

Wellicht zal ik de andere delen wanneer klaar ook hier tonen maar het is nogal tijdrovend werk en veel informatie is al gebruikt voor de pagina’s op deze site. We zullen zien. Als deze site aanblijft en verder groeit dan is het logisch dat ik ook de bron er van aandacht geef.

Neem niettemin even een kijkje – het flipboekje staat ook de Spotify links toe (mits het werkt op jouw computer) of download de PDF naar de desktop om op die manier ook de Spotify links te testen. Het flipboekje heeft ook een download en een zoekoptie!  De Spotify links blijken ook te werken dus het geeft ook veel om af te luisteren en te ontdekken wellicht. Zie aldaar.

Geschiedenis Muziek, Site by Moonpub NET, The Netherlands © 2021 Frontier Theme
Click to listen highlighted text!